Pentru iubitorii sportului a fost lansată platforma CitySport

Platforma CitySport, care oferă informaţii despre practicarea activităţii fizice şi despre asociaţiile şi cluburile sportive din România, a fost lansată.

CitySport este descrisă ca o „bibliotecă sportivă naţională”, unde se pot găsi modele de organizare şi de antrenament pentru orice nivel de pregătire, de marketing şi management sportiv şi informaţii verificate despre infrastructura sportivă din ţară, potrivit unui comunicat remis News.ro.

O categorie importantă a platformei este Registrul sportiv al României, care conţine toate asociaţiile, cluburile sportive şi bazele sportive din ţară.

Din echipa CitySport, condusă de Adrian Socaciu (preşedinte al Institutului Sportiv Român), fac parte jurnalişti cu experienţă, profesionişti ai sportului şi antreprenori pasionaţi de sport.

Pe platforma CitySport vor fi găzduite de asemenea texte scrise de 100 de contributori – sportivi de performanţă, experţi în problematica sportului şi scriitori pasionaţi de sport.

Platforma  oferă exemple de bună organizare şi management al cluburilor sportive, precum şi exemple de organizare la nivel naţional

Registrul sportiv al României este un document ce conţine date despre toate cele 7.324 de asociaţii şi cluburi sportive din România şi despre cele 2.637 de locuri unde se poate derula o activitate sportivă în România, în aer liber sau în sală (baze şi facilităţi sportive aflate în patrimoniul Ministerului Tineretului şi Sportului). Toată informaţia a fost obţinută din surse deschise şi centralizată de echipa platformei CitySport.

Platforma conţine, de asemenea, articole despre management şi marketing sportiv, diplomaţia sportului, nutriţie, psihologie, modă aplicată la echipamentele sportive, recuperare medicală, legislaţia în domeniul sportului, cercetare, tehnologie şi E-sports, precum şi subiecte de actualitate.

 

news.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *