Percheziții: Arme și muniție, găsite la domiciliul unui devean în vârstă de 73 de ani

Arme şi muniţie deţinute ilegal, ridicate de la reşedinţa unui devean bănuit de comiterea unor infracţiuni de nerespectare a regimului armelor și  munițiilor și braconaj cinegetic.

În cursul zilei de ieri, poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi, Substanţe Periculoase Hunedoara, cu sprijinul poliţiştilor I.P.J. Arad, au pus în executare două mandate de percheziţie domiciliară în municipiul Deva și în comuna Petriș, judeţul Arad.

Activităţile investigative au vizat un bărbat  în vârstă de 73 de ani, din municipiul Deva, bănuit de comiterea unor infracţiuni de nerespectare a regimului armelor și  munițiilor și braconaj cinegetic.

Poliţiştii au ridicat de la reședința bărbatului (din comuna Petriș) mai multe arme deținute ilegal (o armă de vânătoare cu glonț, o  armă de vânătoare cu cocoș exterior, fără marcă şi fără serie şi o armă de tir cu aer comprimat), muniţia aferentă (25 cartușe de vânătoare şi  249 de alice din plumb – muniție pentru arma de tir cu aer comprimat) precum şi alte elemente componente pentru confecționat arme și  muniție pentru arme letale și neletale.

În cauză, poliţiştii efectuează cercetări în vederea stabilirii provenienței armelor și a munițiilor deținute în mod ilegal, precum şi a utilizării acestor pentru comiterea unor fapte de braconaj cinegetic în pădurile din proximitatea comunei arădene.

 

IPJ Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *