Pesediști, denunțați-l și pe Nistor!

Cum se fac de râs pesediștii hunedoreni – episodul 2

Deputatul PSD, Laurențiu Nistor, face lobby parlamentar fără perdea pentru Deva Gold SA

Dovedind un tupeu pe care numai un pesedist cu fibră comunistă sadea îl poate avea, liderul PSD Hunedoara, deputatul Laurențiu Nistor, cere socoteală pentru faptul că, societatea DEVA GOLD SA, care dorește deschiderea unei exploatări de aur în zona Certej, nu ar fi sprijinită guvernamental să pornească activitatea.
Grozăvia s-a petrecut la audierea ministrului Energiei, Virgil Popescu, din data de 18 februarie 2020,
Pesedistul Laurențiu Nistor ascunde sub preș faptul că PSD este cel care a controlat guvernarea amar de ani și nu i-a păsat de problemele pe care le are DEVA GOLD SA, scufundată în procese cu mai multe ONG-uri. Acum, fără pic de rușine, Nistor cere liberalilor să scoată ei din foc castana în legătură cu care PSD s-a tot fofilat. El sugerează ticălos liberalilor scoaterea companiei DEVA GOLD SA din păienjenișul justiției, prin oarece demersuri guvernamentale, drum ușor ilegal și periculos.
Demersul ipocrit al lui Nistor este surprinzător și oarecum sinucigaș politic, în condițiile în care oameni ai PSD-ului tocmai ce i-au denunțat la DNA pe senatoarea PNL Carmen Hărău, pe Ludovic Orban, pe alți doi miniștri, pentru că ar fi sprijinit producătorul de oțel din Hunedoara să nu închidă uzina, salvând cca 700 locuri de muncă.
Dovezile că pesedistul Laurențiu Nistor nu-și bate gura de pomană să facă lobby la cel mai înalt nivel pentru o companie de talia DEVA GOLD SA, doar din dragoste pentru capitalism, sunt ușor de găsit. Atâta doar că liberalii nu se coboară la a avea denunțători de serviciu “la purtător”. Dar poate fac un pustiu de bine puciștii din interior. Sau, poate, se autosesizează cineva, căci, în contrast cu ideologia sa declarativ socialistă, vajnicul pesedist iubește cu ardoare capitalismul care îl îmbogățește, dovadă stând disprețul cu care ne dă tuturor cu tifla din paginile declarației sale de avere!

Vezi secvența audierea ministrului Energiei.

Auuuuuch!
Curat, murdar!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *