Pilon de funicular, tăiat bucăți și transportat la fier vechi

Ieri seară, polițiștii din Aninoasa au oprit în trafic o mașină, în care patru indivizi, hoți de fier vechi, transportau bucăți tăiate dintr-un pilon de funicular.

”În data de 25.02.2020, în jurul orei 19:45, un echipaj al Poliției Orașului Aninoasa a oprit în trafic un autoturism în interiorul căruia se aflau mai multe bucăți fier vechi.

Ocupanții autovehiculului, patru bărbaţi cu vârste cuprinse între 18 şi 40 de ani, din municipiile Petroşani şi Vulcan, au declarat că fierul provine de la o unitate industrială din zona Coroiești.

În colaborare cu poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Vulcan, poliţiştii Poliției Orașului Aninoasa au stabilit că bucăţile de fier au fost sustrase de către cei patru din incinta unității industriale, prin tăierea unui pilon de funicular (care nu se afla în stare de funcționare).

Fierul vechi a fost predat unității prejudiciate, urmând a se efectua cercetări faţă de cei patru, sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat. ”- potrivit IPJ Hunedoara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *