Poliţiştii petroşăneni au făcut razii în mediile cu risc criminogen

Siguranţa cetăţeanului – o prioritate pentru poliţişti.

În data de 16.11.2017, poliţiştii petroşăneni au efectuat o razie în cartierele  Aeroport și Petroșani Nord din  municipiul Petroșani, în scopul asigurării unui climat de ordine şi siguranţă publică şi a prevenirii comiterii unor fapte de natură penală ori contravenţională.

În cadrul acţiunii, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale au depistat un tânăr în vârstă de 22 de ani, bănuit de comiterea unei agresiuni, în noaptea de 20/21.10.2017.

În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că tânărul, în noaptea de 20/21.10.2017, în jurul orei 04.00, în timp ce se afla în interiorul unui bar din Petroşani, pe fondul consumului de alcool, a agresat fizic un tânăr în vârstă de 29 de ani. În continuare, poliţiştii vor efectua cercetări, în acest caz, sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Tot cu această ocazie, polițiștii Biroului Rutier  au acţionat  pentru prevenirea,  depistarea și sancționarea abaterilor săvârșite de  participanții la trafic în vederea diminuării riscului rutier, respectiv a combaterii principalelor cauze generatoare de accidente rutiere soldate cu victime omenești. În acest context, poliţiştii au aplicat 11 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 2.320 lei.

 

Biroul de presă – IPJ Hunedoara

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *