Posturi de ajutor șef de post, scoase la concurs, pentru reducerea deficitului de personal

Poliția Română scoate la concurs 412 posturi de ajutor șef de post, prin încadrare directă din sursă externă, în scopul reducerii deficitului de personal. Înscrierile se fac online, la unitățile de poliție care au scos posturile la concurs.

Sunt scoase la concurs prin încadrare directă, din sursă externă, 412 posturi în cadrul inspectoratelor de poliție județene ale Inspectoratului General al Poliției Române.

Înscrierile se fac on-line, la unitățile de poliție care au scos posturile la concurs, în perioada 13 – 24 septembrie a.c., inclusiv în zilele nelucrătoare. Dosarul de înscriere trebuie să fie complet până la această dată, ulterior nemaiputând fi depuse documente.

În cazul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara, sunt scoase la concurs 11 posturi vacante de ajutor șef de post, specialitatea ordine publică, prin încadrare directă din sursă externă a persoanelor cu studii corespunzătoare cerinţelor postului şi care îndeplinesc condiţiile legale (în cadrul Posturilor de Poliţie BRĂNIȘCA,  ȘOIMUȘ, VEȚEL, GURASADA, RIBIȚA, TOMEȘTI, GHELARI, PUI, GENERAL BERTHELOT, BĂCIA şi RAPOLTU MARE).

Informații complete cu privire la posturile existente, programul înscrierilor, condițiile de participare, documentele necesare și modalitățile de desfășurare a concursurilor se regăsesc pe site-ul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara (https://hd.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs/anunt-organizare-concurs-ocuparea-a-11-posturi-vacante-de-ajutor-sef-post-din-cadrul-i-p-j-hunedoara-cu-recrutare-din-sursa-externa-prin-modalitatea-incadrarii-directe-deficit-de-personal).

În perioada 11 – 19 octombrie a.c., candidații, ale căror dosare au fost validate, vor participa la proba eliminatorie de evaluare a performanței fizice.

La data de 23 octombrie a.c., va fi desfășurată proba scrisă, de tip test grilă.

Înscrierea candidaților se va realiza pe toate posturile de ajutor şef de post din cadrul inspectoratului, urmând ca numirea candidaţilor declaraţi „admis” să se realizeze în ordinea descrescătoare a notelor finale obţinute.

Înscrierea se realizează, în perioada 13.09-24.09.2021 (inclusiv în zilele nelucrătoare, pe data de 24.09.2021 doar până la orele 16:00), online la adresa de e-mail sursaexterna@hd.politiaromana.ro. Cererile de înscriere însoțite de documentația solicitată transmise după data de 24.09.2021, ora 16:00, nu vor fi luate în considerare.

 

 

SUCCES TUTUROR CANDIDAȚILOR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *