Posturi didactice neocupate

Mai multe unități de învățământ din județ organizează concurs pentru ocuparea unor posturi didactice. Ultimele exemple vin de la Liceul Tehnologic Retezat Uricani, Liceul Teoretic IC Brătianu din Hațeg și de la Școala Gimnazială Avram Iancu din Baia de Criș.

La Liceul Teoretic IC Brătianu din Hațeg se organizează concurs pentru ocuparea posturilor de energetică/electrotehnică/electromecanică (18 ore), pregătire/instruire practică energetică/electrotehnică/electromecanică – 24 de ore.

Conducerea unității de învățământ arată că „în conformitate cu prevederile O.M.E.C. nr. 5574/2020 privind organizarea şi desfăşurarea concursurilor de ocupare a posturilor didactice / catedrelor care se vacantează pe parcursul anului şcolar în unităţile de învăţământ preuniversitar de stat în contextul situaţiei epidemiologice determinate de răspândirea coronavirusului SARS – Cov 2, organizează concurs pentru ocuparea a două catedre didactice devenite vacante după începerea anului şcolar”.

La Liceul Tehnologic Retezat din Uricani patru posturi sunt scoase la concurs. Este vorba de specializările de  învățător/institutor pentru învățământul primar/profesor pentru învățământul primar (limba română) – 20 ore pe săptămână, prelucrarea lemnului: teorie+pregătire și instruire practică – 8,99+17,82 ore pe săptămână, și două posturi de biologie.

La Școala Gimnazială Avram Iancu din Baia de Criș se angajează un professor pentru disciplina biologie – 6 ore pe săptămână.

 

Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *