Primarii din Valea Jiului au refuzat facturile emise de Supercom

Primarii din Valea Jiului au refuzat facturile emise de Supercom, societatea care se ocupă de gestionarea deșeurilor din această zonă. O întâlnire pe acest subiect a avut loc la Petroșani, întâlnire la care au participat primarii, cei de la Supercom, dar și oficialii Consiliului Județean Hunedoara.

Primarii au refuzat să achite facturile emise de societatea care gestionează deșeurile, motivând erori de ordin procedural.

”Sunt dicuții legate de funcționarea în limite normale a activității de salubritate în Valea Jiului, prețul și unele probleme care s-au ivit după semnarea contractului. Toate primăriile au returnat facturile emise de operatorul de salubritate”, a declarat administratorul public al județului Hunedoara, Costel Avram.

Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petroșani susține că firma de salubrizare a comis o eroare în momentul în care a emis factura. Astfel, societatea a emis factură pe persoană, și nu pe cantitatea de gunoi colectată.

Supercom a câștigat licitația organizată  de ADI – Sistemul Integrat de Gestionare a Deșeurilor pentru zona de colectare 4 Petroșani (Valea Jiului), contractul fiind adjudecat la valoarea de 51.168.983 lei.

 

Colaborator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.