Aplicaţia YouTube Kids, care cuprinde animaţii, cântece şi informaţii despre natură, disponibilă în România

Aplicaţia YouTube Kids, care cuprinde animaţii, cântece şi informaţii despre natură, este disponibilă în România din această săptămână.

Noua platformă, destinată copiilor cu vârste cuprinse între 3 şi 12 ani, oferă adulţilor instrumente simple prin care să selecteze canalele disponibile şi să limiteze timpul de vizionare pentru cei mici.

Copiii vor găsi pe YouTube Kids videoclipurile preferate, de la desene animate şi cântece, la conţinut educativ şi răspunsurile la întrebările pe care şi le pun despre natură, ştiinţă şi lumea care ne înconjoară.

Aplicaţia YouTube Kids este disponibilă gratuit şi poate fi utilizată pe telefon, tabletă sau ecrane TV, utilizând Chromecast, Apple TV, console de jocuri sau televizoare smart.

Meniul este disponibil în limba română. Copii pot urmări aventurile personajelor preferate din desenele animate de la Cartoon Network România şi Bumerang România, asculta cântece de la TraLaLa şi Cântece Gradiniţă, învăţa cu personajele BabyRiki sau cu Paxi, personajul creat de European Space Agency pentru a-i ajuta pe copii să descopere natura şi universul.

Aplicaţia YouTube Kids cuprinde o serie de instrumente care să-i ajute pe părinţi să administreze experienţa copiilor. Modul „Conţinut aprobat” permite părinţilor să selecteze videoclipurile şi canalele care să fie disponibile copiilor. De asemenea, este foarte uşor pentru părinţi să aleagă manual ce videoclipuri şi canale să excludă. Părinţii pot alege dacă permit copiilor să realizeze căutări în aplicaţie.

Aplicaţia are integrat un temporizator, astfel încât părinţii pot limita timpul de vizionare al copiilor în aplicaţie. De exemplu, pot stabili ca o sesiune de vizionare să nu depăşească 30 de minute. Aplicaţia îî va spune copilului când sesiunea s-a terminat.

YouTube Kids are zeci de milioane descărcări, peste 160 de miliarde de vizualizări şi peste 14 milioane de utilizatori activi în fiecare săptămână, la nivel global. Aplicaţia nu permite încărcarea de video-uri sau comentarii la conţinut, ci doar vizionarea de conţinut.

YouTube Kids a fost lansată în februarie 2015, iar în prezent este disponibilă în 60 de ţări la nivel global.

viewscntnews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.