PSD Hunedoara are probleme

Partidul Social Democrat Hunedoara se confruntă cu încă o plecare din conducerea organizației, de această dată de la tineret. După demisia răsunătoare a lui Sorin Vasilescu din funcția de vicepreședinte al formațiunii politice, acum președintele TSD Hunedoara, George Bălțatu, pleacă. Acesta spune că nu se mai regăsește în formațiunea politică condusă de Laurențiu Nistor.

Tinerețea nu este neapărat o virtute, dar cu siguranță trebuie să fie un manual de bune practici în orice domeniu activăm fiecare. Meseria mea de bază, cea de avocat, mă obligă să pledez pentru aflarea adevărului. Și de la asta nu voi face rabat! Am fost până astăzi președintele tinerilor sociali democrați din județul Hunedoara. Spun am fost, pentru că mi-am înaintat astăzi demisia din această funcție. Din această funcție și din PSD. Le mulțumesc colegilor mei tineri din TSD Hunedoara pentru tot ceea ce am construit împreună. Uneori, atunci când nu te mai regăsești, în marea familie a PSD Hunedoara, este mai bine să pleci și să închizi ușa. Eu asta am făcut astăzi, pentru că familia ne-a devenit în timp una de-a dreptul vitregă! Ne-a abandonat pentru interesele străinilor la ,,poarta bogaților”! Decizia mea este una cântărită cu multă atenție, timp de câteva luni, în care am încercat din răsputeri să contribui la o formă de a face politică centrată spre alte viziuni și perspective administrative!”, spune George Bălțatu, fost președinte al TS Hunedoara.

George Bălțatu este din municipiul Vulcan. Acolo există probleme între aripa tânără și cea a seniorilor din Partidul Social Democrat. Rupturile sunt deja evidente între cele două tabere.

Colaborator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *