PSD, reacție oficială în „scandalul racolării”: Răzvan Mareș minte!

În cursul zilei de ieri vă relatam, AICI, despre o informație confirmată de viceprimarul Devei, Răzvan Mareș, conform căreia liderul PSD Hunedoara, Laurențiu Nistor, s-a întîlnit în taină cu Răzvan Mareș, la Consiliul Județean. În cursul întîlnirii, Nistor ar fi încercat să-l racoleze pe Mareș (PSRo) în PSD, pentru ca acesta să candideze, din partea social-democraților, la funcția de primar al Devei.

Răzvan Mareș a afirmat, ieri, textual:

”Da, întîlnirea despre care mă întrebați a avut loc la Consiliul Județean. Nu vreau să dau detalii despre acea discuție. M-au chemat pentru că aveau ei un sondaj și eu eram pe primul loc. Nu știu cu cît, n-am văzut sondajul. Mai mult nu aș vrea să spun, cine și ce a zis la acea întîlnire. Cert este că niciodată nu voi accepta o ofertă din partea PSD. Pentru mine nu există niciun preț suficient de mare pentru a merge la PSD.”

Tot în cursul zilei de ieri, vicepreședintele CJ Hunedoara, Daniel Andronache (PSD), a negat vehement că acea întîlnire ar fi avut loc în prezența sa.

Daniel Andronache:

”Nu a existat o astfel de întîlnire în biroul meu de la Consiliul Județean. În alte birouri nu știu. Dar la mine în birou nu s-a întîmplat așa ceva. Nu l-am invitat pe Răzvan Mareș la nicio cafea, nici nu am telefonul lui. E un mincinos. Singura dată cînd a fost la mine în birou a fost cu Marian Munteanu, cu mult timp în urmă, să discutăm despre handbal. De cînd nu mai e Mircia primar cred că ne-am văzut o singură dată, în public, la Ziua Veteranilor. Nici la partid nu s-a discutat despre așa ceva, despre o astfel de întîlnire.” 

Astăzi, printr-un comunicat de presă, PSD dezminte, oficial, această informație.

Iată, mai jos, textul integral al comunicatului PSD:

 

Oricare dintre cei trei posibili candidați PSD la Primăria Deva este mult mai bun decât Mareș!

Afirmația viceprimarului Răzvan Mareș privind o întâlnire în biroul vicepreședintelui Consiliului Județean, Daniel Andronache și președintele PSD Hunedoara, Laurențiu Nistor în care i s-ar fi propus o candidatură din partea PSD la Primăria Deva este o mare minciună.

“Eu cred că Mareș vorbește ziua despre ce visează noaptea. O astfel de întâlnire nu a avut loc. Organizația PSD Deva are, așa cum am declarat public, trei posibili candidați. Și vreau să vă spun că, potrivit sondajului nostru, oricare dintre cei trei posibili candidați la Primăria Deva este mult peste Răzvan Mareș! Eu nici măcar nu m-am gândit la o astfel de… racolare. Din punctul meu de vedere, Răzvan Mareș este un politician pe care nu ți-l dorești. Este indisciplinat, arogant și cu multe probleme chiar și pentru un viceprimar. Plimbările pe bani publici, intrigile și demagogia ieftină sunt principalele teme cu care acest personaj apare prin paginile ziarelor. La această dată, Mareș este subordonatul lui Ovidiu Moș, fiind învins la vot în Consiliul Local Deva. Mareș nu a fost capabil să convingă consilierii locali că ar merita un interimat la Primăria Deva. Iar asta, mie, îmi spune foarte multe. De altfel, dacă mă uit la modul în care se împăunează cu proiectele și ideile altora mi-e suficient să înțeleg cu ce personaj am de-a face. Spre exemplu, recent se lăuda cu un proiect pe turism care nu este altceva decât o idee împrumutată de la alte persoane, fără o bază în ceea ce privește colaborarea cu instituțiile abilitate. Mareș să stea liniștit. Nu există sub nicio formă în baza noastră de date! ” – Laurențiu Nistor Președinte al Organizației Județene a PSD Hunedoara.

Și domnul Daniel Andronache a respins categoric afirmația lui Mareș. “Acest om minte! Nu am avut discuții niciodată la cafea! Singura dată când ne-am întâlnit, a fost într-un loc public unde, evident, am schimbat amabilități. Acest Mareș minte, încercând să inducă ideea că noi am fi interesați de persoana sa. Nu e cazul! ”, a declarat domnul Daniel Andronache.

Biroul de presă al Organizației Județene a PSD Hunedoara.

 

citește și: Racolare eșuată. Mareș i-a dat cu flit lui Nistor – update

 

Alin Bena

alin.bena@gmail.com

bena has 103 posts and counting.See all posts by bena

Un comentariu la „PSD, reacție oficială în „scandalul racolării”: Răzvan Mareș minte!

  • 21 iunie 2017 la 21:31
    Permalink

    Nea Nistore du-te bre la tine în biserica din Bejan si lasa-ne in pace cu vrajelile tale comuniste. V-ati dat si voi propriul guvern jos si acu veniti si va dati cocosi la Hunedoara. Matale crezi ca mai pupi voturi dupa faza de azi cu guvernul? Poate doar daca te spoiesti in toate bisericile din Soimus sa zici ca macar sfintii te vor mai asculta dar la cata nesimtire duhneste pana in cer de la matale si aia s-au scarbit. Noi hunedorenii te salutam din mers, noi la bere matale la Barcea.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *