Razie organizată pe raza municipiului Lupeni

În data de 24.06.2021, Poliția Municipiului Lupeni a organizat o razie pe raza de competență, acţiune în cadrul căreia au fost  identificaţi doi tineri în vârstă de 19 ani, ambii din municipiul Lupeni.

În urma activităților de cercetare, poliţiştii au stabilit că cei doi, în noaptea de 22/23.01.2019, au pătruns prin efracție în incinta unui  magazin din municipiul Lupeni, de unde au sustras mai multe bunuri (ţigări, alcool), cauzând un prejudiciu în valoare de peste 12.000 de lei.

Poliţiştii continuă cercetările în acest caz, sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat, în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a celor doi.

Tot în cadrul raziei,  polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere au acţionat în vederea diminuării riscului rutier, respectiv a prevenirii şi a combaterii principalelor cauze generatoare de accidente rutiere soldate cu victime. Ca urmare a abaterilor constatate, poliţiştii rutieri au aplicat  17 sancţiuni contravenționale, în valoare de peste 4.700 de lei.

 

 

IPJ Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *