S-a deschis Târgul de Crăciun de la Timişoara

Iluminatul festiv pentru sărbătorile de iarnă a fost aprins, duminică seara, la Timişoara, totodată fiind deschis şi Târgul de Crăciun. În cadrul manifestărilor, a fost desfăşurat un tricolor uriaş.

Mii de timişoreni au participat, duminică seara, în Piaţa Victoriei, pe platoul din faţa Operei din Timişoara, la deschiderea Târgului de Crăciun.

Momentul în care în Piaţa Victoriei a fost aprins iluminatul festiv a fost aşteptat cu nerăbdare de cei adunaţi pe platoul din faţa Operei. Numărătoarea inversă a fost făcută de primarul Nicolae Robu, care a urcat pe scenă.

Un tricolor uriaş a fost adus în Piaţa Victoriei şi fluturat peste capetele celor prezenţi în uralele mulţimii.

Odată cu aprinderea luminiţelor, s-a dat oficial şi startul Târgului de Crăciun, unde timişorenii îşi vor putea cumpăra produse tradiţionale, vor putea ciocni un pahar de vin fiert ori vor putea cumpăra tot felul de cadouri şi ornamente, atat din Piaţa Victoriei, cât şi din Piaţa Libertăţii.

În Piaţa Libertăţii pe clădiri sunt proiecţii cu fulgi de zăpadă şi au fost iluminaţi stejarii din faţa Garnizoanei militare, plantaţi de Regele Ferdinand şi Regina Maria. Tot aici se află si patinoarul, dar şi caruselul.

Târgul de Crăciun de la Timişoara va fi deschis până în 12 ianuarie. Pe parcursul lunii decembrie, Primăria Timişoara a pregătit evenimente în fiecare zi.

news.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.