Salariul lui Mărginean la Salvital, un secret bine păstrat

Petru Mărginean, candidatul PSD la Primăria Deva, nu dorește să comenteze cu date concrete decizia finală a Curții de Conturi, prin care s-a stabilit că prejudiciul din timpul mandatului său se ridică la peste 23 de miliarde de lei vechi.

”Este o hârtie oficială pentru dumneavoastră. Pentru mine… Tot ce am făcut este corect și am făcut-o în legalitate, cu ceilalți colegi care și-au pus dreptul de semnătură pe acele proiecte de hotărâri. Nu am încălcat niciodată legea și nu voi minți.

Pâna astăzi nu mi-a venit nicio adresă, niciun răspuns la ceea ce am trimis Curții de Conturi în decembrie 2016. Și astăzi consider că acea prelungire de contract și tot ceea ce s-a întâmplat cu SC Salubritate SA nu este corect. Cineva, până la urmă, va răspunde. Sunt puternic și nu mă voi lăsa.

Nu-mi e frică de nimic. Am toate răspunsurile normale și legale la ceea ce acuză, vezi Doamne, Camera de Conturi. Sunt niște insinuări, niște lucruri scoase din context. Nu vreau să intru în amănunte, să spun cine este în spate, cum și așa mai departe. Dar vreau să îmi vină și mie oficial. Nu mi-a parvenit acel raport”, a declarat Petru Mărginean.

Totodată, deși i s-a solicitat în nenumărate rânduri, Mărginean refuză să-și facă publice atât declarația de avere, cât și salariul pe care îl încasează de la Salvital, asociația sub patronajul căreia se află SMURD Hunedoara.

”După alegeri, în data de luni, am să le fac publice. De ce doar luni? Pentru că dumneavoastră le folosiți în campania electorală și e normal ca în data de 6, dimineața,  Petru Mărginean vă dă absolut toate salariile, ale medicilor, asistenților medicali și a lui Petru Mărginean”, a mai spus Mărginean.

citește și: 

poate vrei să citești și:

 

Anamaria Nedelcoff

anamaria.nedelcoff@gmail.com

nedelcoff has 423 posts and counting.See all posts by nedelcoff

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *