Sindicaliștii de la CEH caută soluții pentru resuscitarea companiei

Darius Câmpean, președintele Sindicatului Muntele, a participat la o întâlnire cu ministrul de Finanțe, Orlando Teodorovici. Întâlnirea a fost organizată de reprezentanţii Confederaţiei Sindicale Nationale MERIDIAN. Aceștia au avut astăzi o întâlnire de lucru cu Ministrul Finantelor Publice,  Eugen Teodorovici şi cu Ministrul Muncii şi Justiţiei Sociale, Marius-Constantin Budai.

“Cu ministrul Muncii am atins probleme legate de înlocuirea Ordonanței 36 și ce punem în locul ei pentru că nu este corect ca cei care au fost concediați până în 2018 să beneficieze de prevederile acelei ordonanțe și ceilalți nu. A spus ministrul că are toată deschiderea pentru a rezolva această problemă. În ceea ce îl privește pe domnul ministru al Finanțelor, am discutat despre Ordonanța 114 și aplicarea acelei taxe de 2% asupra Complexului Energetic Hunedoara și Complexului Energtic Oltenia. Pentru noi acest lucru este extrem de dăunător și va crea mari probleme. Am mai avut o discuție pe problema dării în plată. Prin darea în plată ar trebui să se constituie acel Complex Energetic Valea Jiului, format din Paroșeni, cele patru mine și sucursala Prestserv”, a declarat Darius Câmpean, președintele Sindicatului Muntele.

Sindicaliștii din cadrul Complexului Energetic Hunedoara au ridicat mai multe probleme stringente cu care se confruntă societatea.

 

Colaborator

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.