Percheziții în comuna Boșorod. Patru persoane au fost reținute

Patru bărbaţi au fost reţinuţi şi mai multe bunuri susceptibile a proveni din comiterea de infracţiuni au fost recuperate de poliţişti, în urma unei percheziţii ce a avut loc ieri, în comuna Boşorod.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Călan au efectuat, în cursul zilei de ieri, o percheziție domiciliară la un imobil situat în comuna Boșorod, în urma acţiunii fiind identificate mai multe bunuri ce au fost sustrase din locuința unui bărbat din oraşul Călan.

Furtul a fost reclamat în data de 07.03.2019, când partea vătămată a sesizat Poliţia Oraşului Călan cu privire la faptul că, în noaptea de 06/07.03.2019, în timp ce se afla la serviciu, persoane necunoscute au pătruns în imobilul în care locuiește și i-au sustras un televizor și 4 telefoane mobile.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au identificat patru bărbaţi, cu vârste cuprinse între 17 şi 62 de ani, faţă de care au luat măsura reținerii pentru 24 de ore, aceştia  fiind  cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Cei în cauză urmează să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Hunedoara, în vederea luării măsurilor legale.

 

 Biroul de presă-IPJ Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.