Șoferi iresponsabili ce pun viața în pericol

În data de 07.06.2021, orele 01:30, polițiștii Secției de Poliție Rurală Hațeg efectuat semnal regulamentar de  oprire a unui autoturism care circula pe D.C. 85, în localitatea Clopotiva. Întrucât conducătorul auto nu a respectat semnalele polițiștilor, aceştia au pornit în urmărirea autoturismului în cauză, reușindu-se oprirea pe un drum lăturalnic, adiacent drumului comunal 85. Conducătorul autoturismului, un bărbat în vârstă de  75 de ani, din comuna Râu de Mori, a refuzat testarea cu aparatul etilotest, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Orășenesc Hațeg, unde, de asemenea, a refuzat recoltarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În data de  06.06.2021, în jurul orei  19:20, poliţiştii au  depistat  pe strada Mureșului, din Orăștie, autoturismul condus de un bărbat în vârstă de 52 de ani, din municipiul Orăștie.

Bărbatul a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o valoare de 1,90 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

  •  

La data de 06.06.2021, în jurul orei 02:30, un tânăr  de 26  de ani, din oraşul  Simeria, a fost depistat în trafic, pe DJ 687 D, în zona de agrement Cinciș, în timp ce conducea un autoturism, deşi consumase băuturi alcoolice. În urma testării acestuia cu aparatul alcooltest, a rezultat o concentraţie de 0,71 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

  •  

În data de 06.06.2021, în jurul orei 00:40, poliţiştii au oprit în trafic, pe strada  Tudor Vladimirescu, din municipiul Lupeni, autoturismul condus de un tânăr în vârstă de 19 ani, din Uricani.

Cel în cauză a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o valoare de 0,43 mg/l, alcool pur în aerul expirat. Ca urmare a verificării în bazele de date, poliţiştii au stabilit că tânărul  nu posedă permis de conducere.

În data de 05.06.2021, în jurul orei 13.45, un bărbat de 64 de ani, din municipiul  Vulcan, a fost depistat de poliţişti în trafic, pe bulevardul  Mihai Viteazu, din municipiul Vulcan, în timp ce conducea un autoturism, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării bărbatului, aparatul etilotest a indicat un rezultat de 1,08 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

 

În cauzele prezentate, poliţiştii au întocmit dosare de cercetare penală.

 

 

IPJ Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.