Solidaritate. Soția unui militar de la SJU Deva, felicitată de Scorpionii Galbeni

Soția unuia dintre medicii militari care a fost detașat la Spitalul Județean de Urgență Deva a avut parte de o surpriză neașteptată. Colegii soțului ei, Scorpionii Galbeni, i-au dus un buchet de flori femeii.

Scorpionii galbeni sunt militari ai Batalionului 32 Cercetare Supraveghere „Mircea”, din Brigada 18 Cercetare Supraveghere „Decebal” din Timișoara.

Militarii pleacă în misiunile lor cu jumătate de inimă lăsată acasă familiei. La fel s-a întâmplat și în cazul militarului Sorin Vartolomei.

Lt. cl. Sorin Vartolomei s-a oferit voluntar pentru a face parte din echipa de specialiști care a preluat, începând cu data de 8 aprilie, managementul medical și operațional al Spitalului Județean de Urgență Deva, pe funcția de ofiţer de stat major.

”În semn de apreciere față de decizia lui de a pleca în misiune în Deva, ne-am gândit să îi facem o surpriză soției și să îi oferim un buchet de flori. Sorin trebuie să știe că suntem alături de el și că experiența acumulată în teatrele de operații ne dă convingerea că se va strădui să ducă misiunea la bun sfârșit”, spun militarii Batalionul 32 Cercetare Supraveghere ”Mircea”, din Brigada 18 Cercetare Supraveghere „Decebal”, Timișoara, cei care i-au oferit soției lui Sorin Vartolomei un buchet de flori cu ocazia zilei sale de naștere.

Soția lui Sorin Vartolomei a fost surprinsă de gestul colegilor soțului său, însă acestuia i-a transmis un mesaj.

„Sunt mândră de soțul meu și îi transmit multă sănătate și să fie curajos. Eu am încredere că totul va fi bine. Vă mulțumesc pentru gestul frumos. E un gest deosebit”, a spus femeia, în clipul postat de Ministerul Apărării Naționale.

Militarii au preluat conducerea Spitalului Județean de Urgență Deva ca urmare a răspândirii infecțiilor cu noul coronavirus atât în rândul cadrelor medicale, cât și în rândul pacienților.

Echipa care conduce SJU Deva este formată din locotenent colonel medic Constantin Vlase – manager, maior medic Bogdan-Ion Ţambrea – director medical, locotenent colonel Cătălin Ciopei – ofiţer de logistică şi locotenent colonel Sorin Vartolomei – ofiţer de stat major.

 

Colaborator

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.