Un nou gest extrem. Un bărbat a vrut să se arunce de pe bloc

Sărăcia extremă, accentuată și de pandemia de coronavirus, îi împinge pe anumiți oameni să apeleze la modalități extreme pentru a atrage atenția.

Un bărbat din municipiul Lupeni, dintr-un cartier sărac, a amenințat ca se aruncă de pe bloc. La scenele de groază au asistat soția, dar și cei patru copii ai acestora.

Omul susține că nu are ce pune pe masă, nu are acces la utilități. Un vecin a fost cel care a reușit să îl tragă înapoi de pe acoperiș. La fața locului au sosit echipajele poliției și SMURD.

Zilele trecute un incident similar a avut loc la Vulcan.

”În data de 13. 04.2020, ora 20:20, Poliţia Municipiului Lupeni, a fost sesizată prin intermediul SNUAU 112, cu privire la faptul că, pe un bloc situat pe strada Viitorului din municipiul Lupeni, este urcată o persoană de sex masculin, care intenționează să se automutileze. Până la sosirea echipajului de poliție, bărbatul în cauză a fost coborât în fața blocului de către vecini. Polițiștii au identificat persoana în cauză că fiind un bărbat în vârstă de 45 de ani din municipiul Lupeni, fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate, însă nu a rămas internat. În cauză polițiștii l-au sancționat contravențional conform Ordonanței Militare nr. 3/2020, cu amenda în valoare de 10.000 lei și s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru infracțiunea de tulburare a liniștii și ordinii publice”, a informat IPJ Hunedoara.

captură imagine: facebook 

Colaborator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.