Deva: Un bărbat a fost lovit în față cu un flex de un tâlhar de doar 17 ani

În dimineața zilei de 24 februarie 2023, la ora 5:00, un cetățean a surprins un tânăr, în timp ce fura bunuri dintr-o mașină parcată. Băiatul de 17 ani a reușit să fugă de la fața locului, dar nu înainte de a-i aplica lovituri bărbatului, în zona feței, cu un flex pe care l-a sustras din autoturismul spart. După mai bine de o lună tâlharul a fost prins și reținut de polițiști, în urma unor acțiuni specifice.

„În cursul zilei de ieri, poliţiştii Biroului Investigații Criminale Deva au organizat o acțiune în cadrul căreia au depistat și au luat măsura preventivă a reținerii, pe o durată de 24 ore, față de un minor în vârstă de 17 ani, din municipiul Deva, bănuit de  săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că minorul în cauză, în dimineața zilei de 24 februarie 2023, în jurul orei 05:00, a fost surprins de un bărbat pe o stradă din Deva, în timp ce sustrăgea bunuri dintr-un autoturism parcat. Pentru a-și asigura scăparea de la locul faptei, minorul l-a lovit pe bărbatul respectiv cu un flex în zona feței (bunul în cauză fiind sustras din autoturismul spart), după care a fugit.

Minorul a fost depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Deva, urmând să fie prezentat magistraţilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Deva, în vederea luării măsurilor preventive”, informează IPJ Hunedoara.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *