TERMALIA 2022. WERK Hotel &Spa a primit premiul Best Hotel DESIGN 2022

WERK Hotel &Spa, hotelul din Hunedoara care completează uimitor, într-un areal istoric, Castelul medieval al Corvinilor cu linii ultramoderne ale unei locații turistice de top, a primit un binemeritat premiu, Best Hotel DESIGN 2022, la cea de-a cincea ediție a evenimentului Termalia, o reuniune de business care a avut loc zilele trecute în poiana Brașov.

Premiul Best Hotel DESIGN 2022 primit de WERK Hotel &Spa este cu atât mai valoros, cu cât este acordat în cadrul unei întâlniri profesionale a elitei turismului românesc.

Iată ce a transmis, despre acest moment special, pe rețelele de socializare, Carmen Hărău, CEO Micro Mega HD SA Hunedoara:

„Specialiștii au decis: premiul “Best Hotel DESIGN 2022”vine #acasăLaHunedoara!

#Termalia-2022 a reunit, la cea de-a cincea ediție, numeroși specialiști în industria ospitalității din România, dar și din alte țări ale UE: antreprenori, manageri, medici reputați activi în turismul balnear și medical, jurnaliști, consultanți, tur-operatori, furnizori specifici.

Felicitări pentru organizare, Robert Similea!

A fost un weekend spectaculos cu paneluri foarte interesante, cu discuții Bussines și amicale, cu Party la piscină, cu exemple numeroase de bune practici oferite discret și constant de gazdele noastre.

Este o mare onoare un premiu primit într-o gală unde condiția obligatorie pentru ca hotelul să fie nominalizat constă în calitatea excepțională a serviciilor prestate. Am trăit un sentiment greu de descris în cuvinte, când, aflați pentru întâia oară într-o întâlnire a elitei turismului românesc, am fost copleșiți de simpatie și respect. Noi, hotelul nostru, povestea noastră…

Se cuvine să mulțumim tuturor acelora, mulți la număr, care ne-au ajutat să construim și să amenajăm WERK Hotel &Spa, precum și celor care se ocupă zi de zi ca oaspeții noștri să petreacă momente de neuitat.

Mulțumim, totodată, prietenilor noștri, consultanții de la Premier Hospitality, fără de care multe dintre lucrurile frumoase care s-au petrecut în bussines-ul nostru, de când ne cunoaștem, n-ar fi fost posibile. I-am avut aproape și în această împrejurare!

Prieteni, aici a fost o parte din #RomâniaCareCreșteRomânia., de-adevăratelea!

Felicitări WERK Hotel &Spa!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *