Un nou centru pentru depistarea infecțiilor cu COVID-19

Spitalul General CF Simeria vine în întâmpinarea persoanelor interesate cu mai multe tipuri de teste pentru detectarea anticorpilor IgG/IgM si antigenului SARS-COV-2.

Astfel, potrivit reprezentanților unității medicale, la spitalul General CF Simeria se pot efectua teste imunocromatografice 2019-nCoV pentru detectarea anticorpilor IgG/IgM. 80 de lei costă un astfel de test.

Tot la unitatea medicală se mai fac teste rapide antigen cu eliberarea rezultatelor în maxim 40 de minute de la recoltare, iar prețul este de 120 de lei.

Se mai realizează  teste detectarea anticorpilor COVID-19/IGG prin metoda chemiluminiscenței indirecte, prețul fiind de 120 de lei.

„Testul este destinat utilizării în vederea diagnosticării in vitro pentru detectarea calitativă și cantitativă a anticorpilor IgG, inclusiv a anticorpilor de neutralizare, la SARS-COV-2 în ser și în plasma umană. Acest test este conceput ca un ajutor în diagnosticarea pacienților suspecți de infecția cu SARS-COV-2 și ca un ajutor în identificarea pacienților cu un răspuns imunitar adaptiv la SARS-COV-2, indicând o infecție recentă sau anterioară”, arată reprezentanții unității medicale.

Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.