Cristian Roșu: ”Împreună, cu credință, o să trecem și peste această perioadă”

Criza medicală prin care trece România, dar și întreaga omenire, are repercusiuni asupra întregii economii. Lumina din casele românilor este asigurată și de mineri și energeticieni. Și ei sunt eroii acestor zile, și nu numai. Cristian Roșu, administratorul special, al Complexului Energetic Hunedoara ține să le mulțumească acestor oameni care înfruntă orice pentru a ține în funcțiune sistemul energetic național.

”In aceste zile grele, angajații Complexului Energetic Hunedoara își desfașoara activitatea zi de zi. Oamenii care lucrează la cele patru exploatări miniere, la Prestserv si la cele doua termocentrale sunt prezenți la datorie, asigură energia electrică de care avem nevoie. Alături de medici, asistente, politiști, jandarmi, militari, pompieri, angajați în comerț, minerii și energeticienii sunt EROII prezenți pe front. De aceea, le mulțumesc pentru eforturile susținute, dar și celor dragi lor pentru întelegere și suport. RESPECT!

Astăzi se virează banii pentru ajutorul de încalzire și tichetele de masa. Avansul a fost achitat pe 31 martie, deconturile de transport s-au facut in 2 aprilie. Urmează plata din 16 aprilie.

Din pacate, consumul de energie electrică (produsul finit) a scăzut, economia naționala (cât si cea mondială), din cauza Coronavirusului, este în recesiune, prețul energiei se află la un minim istoric. Multe fabrici (Dacia, Ford, etc.) si-au intrerupt activitatea. Asta duce la un consum mai mic de energie, la o cerere mai mică și un pret mai mic. Astfel este afectată și activitatea Complexului. Cu toate acestea, împreuna, cu credință, o să trecem și peste aceasta perioadă. Mulțumesc, tuturor, din suflet, primiți respectul meu pentru tot ce faceti. Va fi bine!a scris Cristian Roșu pe pagina sa de socializare.

 

Colaborator

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.