N-ațipesc, că-i ziuă iară! Dorin Gligor: Când merg la somn sunt întrebat de sondaje

Dorin Gligor, consilier județean PNL:

Când merg la somn sunt întrebat de sondaje. Când mă trezesc, sigur, cafeaua îmi este servită tot cu acelaşi îndulcitor: cel al sondajelor de opinie.
Insist să subliniez că problema şi bătălia ce urmează să se dea pentru capitala județului Hunedoara nu trebuie să se dea pentru stânga sau pentru dreapta. Nu putem rămâne prizonierii clișeelor politice, pentru că acest lucru înseamnă stagnare la Deva. Însă Deva are nevoie de dezvoltare rapidă și accelerată și pentru aceasta e nevoie de un climat de eficiență. De aceea e nevoie de maturitate politică, de rupere de trecut și de o ofertă solidă. Oamenii nu pot alege decât ceea ce se află pe buletinul de vot. Aici trebuie calculat corect. Dacă nu înțelegem acest lucru înseamnă că admitem rutina îndepărtându-ne de dezvoltare și de acea evoluție socio-economică pe care o tot fluturăm în campaniile electorale. Primarul nu mai trebuie privit ca ”un oricine poate”. Primarul este portretul corect conturat al unui manager cu ochii larg deschiși, cu o rațiune capitalistă și cu inimă de român dedicat. Încercați singuri să-l creionați. Bună dimineața.

 

Notă: postările (text + foto) sunt preluate ca atare, fără modificări, de pe paginile de facebook ale autorilor. Titlurile aparțin redacției.

Alin Bena

alin.bena@gmail.com

bena has 103 posts and counting.See all posts by bena

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *