Poliţiştii din Alba caută o adolescentă care a plecat de acasă şi nu a mai revenit

Poliţiştii din Alba caută o fată de 13 ani din Alba Iulia care a plecat, Duminică, de acasă şi nu a mai revenit până în prezent. Adolescenta a fost dată în urmărire naţională.

Poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba au fost sesizaţi, duminică seară, de către un bărbat din Alba Iulia despre faptul că, în seara aceleiaşi zile, fiica sa, Anemone Maria Tică, în vârstă de 13 ani, a plecat de acasă şi nu a mai revenit.

Fata are 1,60 metri înălţime, 50 de kilograme, constituţie atletică, păr lung, castaniu, ochi căprui.

Membrii familie nu au putut preciza cum era îmbrăcată adolescenta când a plecat de acasă.

Imediat după semnalarea dispariţiei fetei au fost începute activităţile specifice în vederea depistării ei, acestea fiind dată în urmărire la nivel naţional, precizează Poliţia Judeţeană Alba.

Persoanele care deţin informaţii care pot duce la găsirea ei sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgenţă 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.

Update: Adolescenta din Alba Iulia dată în urmărire națională după de a plecat de acasă şi nu mai revenise a fost găsită în localitatea Bucerdea Grânoasă, judeţul Alba, urmând să fie audiată de poliţişti pentru a se stabili dacă a fost victima vreunei infracţiuni.

news.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.