E scris în stele – luni, 15 aprilie 2024

Unghiul astral principal al zilei este oferit de trigonul Lunii de pe Rac cu planeta Saturn de pe Pești. Poziţia celestă relevată ne va spori toate calităţile ce ţin de: seriozitate, statornicie, responsabilitate, încredere de sine, tact şi diplomaţie. Construcţia personală a acestor virtuţi ne va oferi oportunitatea unor succese impresionante ce ne vor clădi un caracter integru şi o reputaţie impecabilă. Este un moment de bun augur pentru a ne formula planuri şi ţeluri ambiţioase, care, mai apoi, vor avea parte de şanse ridicate de reuşită în sfera practică a existenţei.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Veți beneficia de un bun spor în chestiuni ce ţin de casă şi de familie. Astfel, mai toate activităţile voastre pe plan domestic vor fi încununate de succes! Astrele indică şi o depăşire a capcanelor duşmanilor secreţi.

 

TAUR: Veţi face dovada unei minţi sclipitoare şi a unui intelect progresist. Veţi fi mai expresivi şi elocvenți în discurs, fermecându-i pe cei care vă ascultă cu ideile voastre geniale. Prietenii vă vor oferi tot suportul de care dispun.

 

GEMENI: Puteţi obţine unele câştiguri financiare bunicele, aşadar ,,fiţi cu ochii în patru” la oportunităţi de ordin material. Vă veţi consolida în carieră, putând obţine o promovare sau chiar jobul mult visat.

 

RAC: Veţi dovedi o atitudine matură, responsabilă şi stimabilă. Răbdarea, seriozitatea şi efortul susţinut vă vor fi atributele pe parcursul zilei. Aveţi parte de aspecte grozave pentru studiu, examinări şi călătorii.

 

LEU: Astrele relevă o regenerare şi o consolidare a echilibrului vostru emoţional. Este o zi benefică pentru a vă dedica unor chestiuni intime sau discrete. Graţie unor eforturi mai vechi, puteţi obţine unele şanse bune de câştig material.

 

FECIOARA: Relaţiile cu prietenii vor urma cursul dorit. Aşadar, se arată reuşite legate de cercul de prieteni. În cuplu, relaţia voastră va cunoaşte o etapă superioară, un prag bazat pe ataşament. Se arată şi seriozitate în afaceri.

 

BALANŢA: Chestiunile publice vor avea un iz favorabil în această zi. Se arată că veţi fi mult mai stimaţi şi respectaţi pentru reuşitele voastre profesionale. Starea generală de sănătate va cunoaşte o îmbunătăţire semnificativă.

 

SCORPION: Vi se prezintă o zi favorabilă pentru evoluţie şi perfecţionare spirituală. Este un moment fast și pentru studiu şi experimentări. În dragoste vă puteţi aştepta la evenimente constructive ce vă vor spori angajamentul şi trăinicia relaţiei.

 

SĂGETĂTOR: Astrele indică o stabilizare a trăirilor emoţionale şi un noroc ceva mai bun în chestiuni de ordin material. Este vorba şi de un moment foarte benefic pentru a realiza modificări ce ţin de locuinţa sau spaţiul personal.

 

CAPRICORN: În iubire şi în domeniul afectivităţii se arată o zi binecuvântată. Vă veţi înţelege ,,din priviri” cu persoana dragă şi veţi avea parte de mai multă iubire şi apreciere. În comunicare veţi fi mai elocvenţi, plini de tact şi de diplomaţie.

 

VĂRSĂTOR: Vi se relevă o zi cu spor şi reuşite la locul de muncă. Veţi munci cu spor, dăruire şi dedicare. Relaţiile cu colegii vor fi armonioase şi aceştia vă vor trata cu bunăvoinţă. Se arată şi o stabilizare monetară, atât de mult dorită.

 

PEŞTI: Astrele indică succes şi bucurie în chestiuni sentimentale. Veţi avea parte de înţelegere, afecţiune şi tandreţe în relaţia cu persoana iubită. Este o zi bună şi pentru acţiuni speculative. Veţi fi şi cumva mai răbdători şi dârzi.

 

Dragii mei, să nu uitaţi că astrele doar predispun, dar voi dispuneţi!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *