Complexul Aqualand din Deva se pregătește pentru perioada de iarnă

Complexul de agrement Aqualand din municipiul Deva a trecut în luna septembrie 2018, conform HCL nr. 331/2018, în administrarea Serviciului Public de Întreținere și Gospodărire municipală Deva.

Baza de agrement a fost închisă temporar pentru lucrări de igienizare a bazinelor, vestiarelor, grupurilor sanitare, mici lucrări de reparații, dar și intervenții asupra saunelor din incintă.

De asemenea se fiscalizează casele de marcat și se refac contractele cu furnizorii de către noul serviciu care a preluat în administrare complexul.

La finalizarea tuturor lucrărilor și a reorganizării administrative, conducerea Serviciului Public de Întreținere și Gospodărire municipală Deva va anunța data oficială a redeschiderii Aqualand.

Aqualand Deva are șapte bazine de înot de diferite dimensiuni și adâncimi, unul dintre acestea fiind dotat cu instalație de generat valuri dar și alte funcțiuni: spațiu relaxare, spațiu cu șezlonguri și pardoseală încălzită, saună tunisiană, saună de relaxare, saună finlandeză, saună infra – cer înstelat, saună infra – meloterapie, saună infra – aromoterapie, grotă salină, salon masaj, salon solar, tobogane, sală de forță/fitness, restaurant. Complexul de agrement se întinde pe o suprafață de 4200 de metri pătrați.

 

Dana Golea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *