ACCIDENT DE MUNCĂ la Reva Simeria

Un angajat al Reva Simeria a fost rănit în timp ce se afla la locul de muncă. Bărbatul, în vârstă de 54 de ani, era angajatul societății de 4 luni. Potrivit reprezentanților de la Serviciul Județean de Ambulanță Hunedoara, acesta a suferit un traumatism cranian grav cu fractură craniană, fiind în comă. Acesta a fost preluat de echipajul SAJ cu medic, stabilizat la fata locului și transportat la UPU Deva.

“Un muncitor este lovit la față de ancora unui vagon care era staționat la manevre de un capestan, e troliul care se folosește la tractat. Muncitorul are 54 de ani. Era conștient. Dacă nu evoluează negativ, accidentul va fi cercetat de către angajator”,  a declarat pentru REPLICA – INFO HD, Sorin Istrate, purtător de cuvânt al ITM Hunedoara.

„În cazul accidentului de muncă in care un muncitor de 54 de ani, din Rapoltu Mare a fost rănit in incinta unei societăți comerciale din Simeria, polițiștii TF vor stabili circumstanțele producerii evenimentului in cadrul dosarului penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunii de nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate in muncă. Muncitorul a fost transportat la Spitalul Județean Deva, dupa ce a fost rănit in zona feței de o piesă metalică”, precizează IPJ Hunedoara.

 

Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *