Trafic feroviar blocat în urma unui accident

Traficul feroviar este blocat în județul Hunedoara din cauza unui accident produs în localitatea Livadia. Un autoturism înamtriculat în județul Gorj a fost acroșat de un tren de călători care circula pe relația Cluj-Napoca – București. O persoană din autoturism a suferit răni ușoare. Două persoane de sex feminim, cu vârste cuprinse între 55 și 62 de ani, se aflau în autoturism, când la trecerea la nivel cu calea ferată mașina a fost lovită de trenul de călători interregio IR 1836 care circula de la Cluj spre București.

“La fata locului s-au deplasat 1 autospeciala de stingere cu apa si spuma cu modul de descarcerare, 1 echipaj SMURD B2 și 8 subofițeri din cadrul Gărzii de Intervenție Baru. In urma accidentului a rezultat rănirea usoara a unei persoane din autoturism care a fost preluată de echipajul SMURD și transportată la UPU Petroșani. In zona traficul feroviar este momentan blocat”, informează ISU Hunedoara.

Potrivit polițiștilor, conducatoarea auto nu a respectat semnalele acustice si luminoase de la trecerea la nivel cu calea ferata.

„Azi, in jurul orei 12.35, o gorjeanca de 50 de ani, in timp ce conducea un autoturism pe DN66, din directia Hateg-Petrosani, nu a respectat semnificatia semnalelor acustice si luminoase in functiune la trecerea la nivel cu calea ferata, pe raza loc. Livadia, intrând in coliziune cu un tren Interreggio, format din locomotivă si 2 vagoane”, arată IPJ Hunedoara.
In cauza a fost intocmit dosar penal. Pasagera din autoturism nu a solicitat ingrijiri medicale.
Update 15:00
Traficul feroviar a fost reluat în urmă cu câteva minute, informează Centrul Infotrafic.

 

Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *